Tentang Ekara Design

Cerita Ekara Design

Ekara Design ditubuhkan pada tahun 2021. Walaupun Ekara Design baru berusia 3 tahun, Ekara Design telah berjaya membuat transformasi hampir 100 rumah di Kuala Lumpur & Selangor. Wan Abir Asyraf, pengasas Ekara Design, bekerja keras sejak tertubuhnya syarikat ini. Bermula dari kosong dalam bidang hiasan dinding tetapi bersemangat untuk belajar dan memastikan pasukannya adalah yang terbaik. Dia melatih setiap orang dalam pasukannya sendiri sebelum mereka memulakan sebarang projek.

Kini, setelah bertahun-tahun bekerja, Asyraf dan pasukannya memiliki banyak pengetahuan dan pasukan Ekara Design terdiri dari pakar hiasan dinding berkemahiran tinggi.

Ekara Design telah berjaya menyelesaikan banyak projek yang berbeza, seperti rumah-rumah, bangunan pejabat, serta tender kerajaan. Asyraf dan pasukannya bersedia untuk mengendalikan sebarang kerja hiasan dinding sama ada besar atau kecil, dan memastikan ia dilakukan dengan baik.

Kepuasan anda, Keutamaan Kami!

Di Ekara Design, kami bangga menjadi pakar dalam hiasan dinding / wall decoration terutama sekali apabila berkaitan dengan reka bentuk dinding bertekstur dan mewah.

Kami sentiasa membawa idea-idea baru untuk jadikan rumah anda lebih cantik dan kami berjanji untuk buat yang terbaik demi impian anda.

Pasukan kami mahir dan mesra, sentiasa bersedia untuk memastikan anda berpuas hati dengan hasil kerja kami.

Kami tahu betapa pentingnya untuk menjaga tempat anda kemas, terutamanya selepas kami selesai melakukan kerja kami. Kepuasan anda adalah keutamaan kami. Oleh itu, kami juga dilatih untuk memastikan rumah anda bersih selepas kerja kami selesai.

Kami juga sangat mahir dalam membuat dinding kelihatan bertekstur. Jenis kerja ini memerlukan kemahiran yang tinggi, jadi kami akan pastikan pasukan kami dilatih dengan baik dan bersedia untuk berikan yang terbaik untuk anda.

5 +

Rumah Dicantikkan

5 +

Klien Berpuas Hati

90% Pemilik Rumah Berpuas Hati Dengan Servis Ekara Design.

Hampir 90% pelanggan Ekara Design berpuas hati dengan servis wall decoration dari kami. Semuanya tertulis di Google Review.

Adi Nazrin
Adi Nazrin
11/03/2024
Help design my house wall decoration. Puas hati with the result. Tq!
wan nazrul aiman
wan nazrul aiman
11/03/2024
instruct sgt baik utk idea2 deco, saya bg 5 star dari segi kebersihan kerja dan workmanship. memang akan repeat service utk projek deco bedroom plak, tgh kumpul modal
Muhammad Aslam
Muhammad Aslam
11/03/2024
Service bagus, cekap, mesra dan pandai memenuhi kehendak serta citarasa pelanggan
nik zakirah
nik zakirah
10/03/2024
Trusted and understanding consultant. Can manage every single job about interior design, recommended.
Muhammad Ilman
Muhammad Ilman
10/03/2024
Trusted contractor
×